tiistai 4. lokakuuta 2011

Rakas, ostin vain 6 uutta vaippaa tänään...

Tulipas taas naputettua isännälle viestiä. Soitaa ei uskaltanut.

Nokun kävin kirpparilla ja enhän millään voinut jättää niitä reppanoita sinne lojumaan ypöyksin. Ja jos herra Vilperi ei kasva niin kauhean kovasti jatkossa noi saattais jopa mennä hoitoon mennessäkin.... Eli Fuzzit löytyi tällä erää. Yksi kyllä on vähän väärän värinen omaan makuuni.

Taitaa tulla iltasella sapiskaa ja kovasti. Eihän postissakaan ole tulossa kuin 9 uutta vaippaa ja jos luoja suo tulee illan jälkeen vielä kaksi lisää..

Tai no, ei ne ihan siinä ollutkaan:  facebookin Kestovaipat kiertoon, (O)sta -(M)yy -(V)aihda sivulla sovin juuri kolmesta vaipasta kaupat. Hupsista, niinkuin TiiviTaavi tuolla valkokankaalla huutelee.
Meillä taitaa olla nyt vain 5 vaippaa märkänä pyykkikorissa -eli voisi ehkä saada kokoelmasta kuvan. Vaippojen levittäminen taas on sellainen työ, että huhheijaa. Tai siis sehän on oikein kivaa mutta siivoaminen ei ole.

Superinhottavaa oli, kun tajusin, että yksi ihana, suorastaan syötävä AIO vaippa Nupsukalta ei sovi meillä sisäpinnan tähden. Ei siinä muuta vikaa ole, kuin se, että herra saa ihan jumalattoman raivarin heti vaipan kastuessa.
En ole ennen havainnut näin tarkkoja vauvoja vaippojen kastumisen suhteen.

Ihan tylsää kun ei ole mitään kovin kaoottista tapahtunut. Tai miehelle on, vähän väliä kiljuu vessasta "Apua" kun vaippa on saanut näkyvää täytettä se pojan viikari mielellään tökkäsis jalkansa tuotokseen pesulle lähtiessä. Pitänee ehkä antaa luumusosetta ja lähteä itse shoppailemaan koko päiväksi. Saatais tarinoita aikaiseksi.

Perjantaina tapahtunutta, ei tosin kestoiluun juurikaan liittyvää:
Neiti 4 vuotta päätti Lahden ABC-asemalla testata hajunsietokykyä lastenhoitohuoneessa ja avasi ystävällisesti vaipparoskiksen kannen. Kävi mielessä, ettei sitä ole vissiin kuukauteen tyhjätty, mutta ei. Siellä tais olla vaan sen aamupäivän kakkavaippoja parit. Emmä vois elää niiden aromien kanssa ja tässä kaaoksessa ei ole välillä aikaa ja muistamista kadottaa ilmatiiviiseen pussiin sitä likaista haisevaa kerttistä. Kai on olemassa jotain roskiksia, joista haju vaan ei tule. No, turha miettiä, pitää halvaantua ennen kuin suostusin harkitsemaan edes kestoista luopumista.


Kokosin abaut kaikki vaipat ja kuoret kuvaa. Siitä kyllä puuttuu Ainakin yksi kuori ja sitten pesussa olevat vaipat, taitaa olla 7 kaikenkaikkiaan poissa..

Seuraavaksi pitäisi sitten laskea nuo ja nimetä.. Mitäköhän noilla kuhieksillakaan teen, tuskin nyt kun on Nalleja ja MBR:n AIO vaippoja on tarvetta niitä sitten käyttää. Taitaa olla lähipäivinä pakko luopua jostain hetki -ei tuo isäntä ehkä ymmärrä miks niitä on tollanen kasa. Kuin pien kestovaippaputiikki ois.

Armoa ja aikaa pitää anella. Ja nyt: valitsemaan seuraavaksi puettava vaippa, tuolta noiden vaippojen keskeltä..

5 kommenttia:

  1. Mä voin tulla auttaa sua myynti-ilmoissa viikolla 43 :) Mun pitäs itsekki sillo ryhdistyä ja laittaa myyntiin vaikka ja mitä.

    VastaaPoista
  2. Hyii..eiiih... emmätaho niistä eroon.. ohan se ihan ok, jos on jotain, jota ei oo pidetty ku kerran tai kaks..

    VastaaPoista
  3. Herttinen sentään mikä vaippakasa - ja mikä vaippojen ostelu-vimma ;D Ei vaan, blogisi on ihana, jäin koukkuun! :) Löysin jotenkin mutkien kautta tänne, ja poikkean kyllä uudelleenkin ;)

    terkuin Oulun vaippalainaamon vastaava :)

    VastaaPoista
  4. Kiva kun löysit tiesi tänne. Pitäisiköhän perustaa kun pikku herra on vaipoista ylikokoinen oma vaippalainaamo, niin ei tarttis luopua.. sit vois höösätä sopivia kokeilupaketteja ja järjestellä niitä. (Luultavasti saan koiran ennemmin kun jatka viappailun jälkeen harrastustani)

    VastaaPoista