lauantai 8. lokakuuta 2011

Äiti vaippavieroitukseen

Kävin eilen vähän kirpparilla. Hypistelin ihania Eemukan s-koon tyttöjen värisiä AIO vaippoja, mutta hillitsin ja hallitsin itseni ja en ostanut. Olin oikeastaan kirpparilla kahdesta syystä: testaamassa kuika kätevää on kun on rattaat johon saa kaukalon kiinni ja etsimässä Vilperille 68-74cm paksumpaa vetoketjullista paitaa/takkia/hupparia. No, kiersin ison kirpparin läpi, kunnes sitten lähes viimeisessä pöydässä oli vaippoja.

4 vaippaa lähti mukaan:            
Raidallinen tsi sisätasku, sininen tsi AIO, raidallinen tsi tasku ja hilivinksis sisävaippa (josta tosin reisikummarit oli kuolleet).
Vaippojen ulkonäkö oli hyvin kaunis ja ei varmasti ompelija ole ekaa kertaa konetta käsitellyt ja hinta todella hyvä ja tuli mieleen, että tässä on sitä todellista ekologista ajatusta mukana. Uskon vakaasti, että nämä kilpailee lemppari merkkivaippojen kanssa siitä, kummat on parempia.

Pöytään jäi vielä samanlaisia vaippoja -meillä kun noita oikeasti on aika paljon.

Tuli kuitenkin aikamoinen morkkis, sillä tuossa pari päivää sitten meille tuli ne 5 uutta tsi taskua, tosin M/L koossa, eli vielä toistaiseksi liian isoja..
                               

Eilisten ostosten jälkeen tuli oikeasti hyvin ahdistunut olo, enkö pysty jättämään mitään vaippaa ostamatta.
Silloin kun ei ollut vauvaa, oli hieman vaikea olla hamstraamatta kenkiä, mutta niitä on abaut inhimillinen määrä kaapeissa -vaikken viime kesänä kaksia kenkiä enempää käyttänyt.

Vilperi on helppo lapsi. Kitinän, itkemisen ja karjumisen syyt on hyvin yksinkertaiset: nälkä, väsy, vaippa tai seura. Kun syy on vaippa poika innostuu kun vaatetta aletaan riisumaan päältä ja jos harmistuminen märästä vaipasta on päässyt pitkälle, huuto loppuu kun vaippa aukeaa. Parhaimmillaan vaippa ei tunnu yhtään märältä ja se pitää purkaa kokonaan, että se pienenpieni pissa sieltä löytyy, mutta herra se on tarkka. Monesti olen esitellyt sille, että tämä on kuivaliina ja sinä et todellakaan voi tuntea että se on märkä tai kylmä, kun se ei oo. Sitten vaan virnistellään takaisin.

Jos saisin jostain ompelukoneen, haluaisin opetella tekemään itse vaippoja. Kun tiedän kädentaitoni JA kiinnostukseni pysyvyyden, tarvitsisin suomennettuna ompelukoneen kuukaudeksi lainaksi. Ehkä tyydyn vain anelemaan opetusta jossain muualla kuin kotona ja aloitan parin kummarit kuntoon- projektin kanssa. Toiset fiksaa autoja, mun pitäis fiksata vaippoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti