tiistai 11. lokakuuta 2011

Kestovaippaviikon maanantai

Se on kestovaippaviikko nytten!
(ja tämä teksti poistui kun aloin lisätä kuvia, onneksi sain kopsattua kaiken avoimesta ikkunasta..)

Postiluukku kolahti ja mies väitti että jakaja taas kirosi oven takana. Oli taas puhetta hamstrauksesta tänään, MUTTA isäntä selaili Nallen sivuja ja vähän niinkuin lupasi tilata kaksi uutta vaippaa... :) Pitänee taas käydä pihviostoksilla ja sitten valikoida valmiiksi vaipat mieleiset, kokata ja ihan hupsista vaan jättää valmis tilaussivu auki koneelle.

Saan aika paljon anteeksi tätä asunnon vaipoilla sisustamista sillä, että pidän isännän poissa neuvolan punnituksesta. Siitä pääseekin kivasti ohi vaippojen toiseen iloa tuottavaan juttuun, onnistuneeseen kokkaamiseen. Sunnuntaina tein sienikastikkeen, ihan tolkuttoman hyvää, ihan vaan herkkusienistä. Aloin epäillä, että kun ravintolassa on metsäsienikastike, onko se sittenkin vaan ihan tavan prisman hyllyiltäkin löytyvistä herkkusienistä tehtyä. Viime aikoina meillä on syöty kuin ravintolassa. Kokkauksesta on tullut jonkilainen harrastus, jonka suorittaminen ei kuitenkaan vielä tyydytä. Isäntä on joo tosi tyytyväinen, mutta itse koen olevani ihan onneton. Haluaisin oppia oikein.. taidan haluta kokiksi. Tosin kukaan ei haluaisi työskennellä kanssani, joten työllistyminen voisi olla ongelma. Olen pikkutarkka, nopeutta vaativa ja ihan äärettömän kiukkuinen otus, jos kaikki ei mene niinkuin pitää. Keskinkertaisuus on keskinkertaisuutta  ja asiaakkana en kyllä mene sellaisiin paikkoihin, mihin olen kertaalleen pettynyt niin miksei sitten muut ihmiset tekisi samaa? 
Jos olisi mahdollista, eli siis jokin pieni lottvoitto osuisi kohdalle, opiskelisin ehkä kokiksi. Omissa töissä tuntuu olevan tie kuljettuna loppuun.

Sitten palataan siihen postisedän tuomaan lähetykseen.









Sieltä tuli kolme Nalle-vaippaa. nb, s ja m koot. Kaksi AIO mallia ja pienin Nyypi-Nalle. Muutaman tunnin hypistelin sitä kaikkein pienintä, jolle nyt ei varsinaisesti ole käyttöä, menee juuri ja juuri päälle, mutta on kuin jonkun bikinien alaosa... Mutta se on niiiiiiiiin ihana ja niiiiiiin pehmeä ja suututtaa niiiiiiiiin paljon, ettei kukaan sitä iskeny hanskaan 3kk sitten kun saatiin vauva pois sairaalasta. Arkistoin sen salaiseen vaippalaatikkoon.. tai kirstuun. Ennen kuin mies kerkeää näitä lukea ajatuksella haluaisin mustan vanhanajan riippulukon avaimella acaazia arkkuun jonne kätkisin sitten kaiken sen mitä en suostu laittamaan pois. Pitää tosin ehkä ostaa isompi arkku...
Lisäksi muuten tuli myllymuksujen taskuvaippa, mutta luulen, ellei ihmeitä ole tapahtunut sitte viime vaipan, etten siitä niin tule välittämään. Kokeilaan nyt kuitenkin uudestaan. Taitaa olla vähän uudempaa tuotosta se. 

Pakko vielä lisätä tähän, että odotan nyt saapuvaksi kahta MBR AIO vaippaa. Välillä tuntuu, että voisin istua tuohon oven eteen postinjaon aikaan ja napittaa milloin vaippakuljetus tulee. 

Tällä hetkellä on muuten valtaosa vaipoista ei niin käyttövalmiina. Kolmannes on kuivumassa, lopuista yli puolet odottaa pesua ja kasa on sitten vailla kasausta levällään tällä kertaa tyttöjen huoneessa. Uskokaa tai älkää, juuri nyt olkkarissa ei ole kuin yksi vaippa! Olin reipas ja laitoin kaikki vielä isoiksi luokiteltavat vaipat kaappiin. Sitten olisi ratkottava mitä teen muutaman hyvän vaipan kanssa, joiden sisäpinnan matsku ei pientä herraa innosta. En tahtoisi luopua, mutta eihän sellasessa ei toimivassa setissä ole mitään järkeä. Vaihtarit olisi sinäänsä fiksut, mutta tuskin juuri kellään saman koon vaippailijalla on juuri sitä mitä meillä arvostettaisiin. Vihaan yli kaiken minkään myynti-ilmoituksen tekemistä. Se on rasittavaa ja aikaa viepää. Sitten kestovaippakirppareita järjestetään liian harvoin ja omaa kirppis pöytää en ole vielä valmis kasaamaan ja muutenkin arveluttaa näpistelijöiden takia viedä mihkään. Kaikkea on nähty ja luottamus on aika alhainen yleisesti ottaen kulmilla pyöriviin ihmisiin.Ja omalla kohdalla se näpistys tuntuisi todella ikävältä. On jonkun kerran kohdattu näpistelijöitä ja pelottavan väliinpitämättömästi nuoret aikuiset, joilla ei pitäisi mitään päihde tai mielenterveydellistä syytä näpistykseen, ottaa sen kun jää kiinni. Onko se, ettei sakkoa enään voi muuttaa vankeudeksi syynä? Ja kirppiksellä viitsiikö joku myyjä pysäyttää jonkun käytetyn tavaran näpistäjän, kun joutuu ootattaa polliisit, sitten pitää pystyä todistamaan näpistys ja jos ei tallennetta ole, kuinka hemmetissä todistaa sen, että jokin käytetty tuote on jonkun myyjän pöydästä peräisin... 

No, mutta kuvapäivityksiä tulossa pikaisesti, kun saan kuvattua ja purettua koneelle.

Tässä illan vaippavalintoja ja herraa 74 senttisessä paidassa..


 M-koon HH Woolit on aika reiskan oloiset vielä, mutta ompahan lämpimät. Meil on S-koko lyhyenä ja pitkänä, sekä M-koko lyhyeneä ja pitkänä ja neidin huoneessa lojuu L-kokoiset pitkät, jotka voi olla talvella tooosi hyvä juttu.
                       Hahtuvahullun sisävaippa..taas oli tarkoitus nukkua sillä..

..mutta päätettiin lähteä sittenkin tsi sisätaskulla nukkumaan... kun se vaippa ei saa olla yhtään kostea, edes ajatuksissa. Jalkamakkarat häviää ja pituutta tulee lisää ja lisää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti