tiistai 18. lokakuuta 2011

Julmia hetkiä..ilman uusia vaippoja

Tuijotin viime yönä kestovaippainfon myydään palstaa ja sydäntä särki. Siellä oli vaippoja, joita olisin halunnut ostaa, muttei ole rahaa laittaa ja mies kertoi vieressä, että vaippoja on vessassa, koneen vieressä, tyttöjen huoneessa, Lanellan huoneessa, makkarissa, eteisessä, kaapissa, pussissa...... Pienen järjen ja tahdon taiston jälkeen annoin vaippojen olla ja kuolasin niitä aamulla lisää ja suljin sivut.

Viime yö oli todella vaikea. Imetys on todella vaikeaa. Nukkumine, mitä se on? Ainoa, mikä ei ole vaikeaa on ollut neidin syöminen tällä viikolla. Oikeastaan siitä, että se syö ilman riitaa ja nätisti pitäisi ehkä huolestua. Yöt on märkiä ja olisi tosi kiva keksiä mitä vaippaa sille voisi laittaa. On kuitenkin 110cm vaatteissa pikkuhiljaa ja laiha kun lankku, ei varmaan viittätoista kiloa ja luut voi käydä läpi sormituntumalla.

Pienellä isännällä oli yöllä jokin hätänä kokoajan ja lopulta aamu kahdeksalta olin niin kuitti, että ajoin miehen pojan kanssa pois makkarista.  Nousin ylös puolilta päivin ja kauhulla ajattelin, että  täytyy pelastaa kakassa olevia kestoja. Eipä ollut mitään pinttyneitä kakkoja, mies oli pessy kaikki vaipat todella huolellisesti ja epäilin kovasti kuulemaani että useammat kuin yhdet kakkoset on pesty pois. Kun nousin, mies lähti lasten kanssa ulos ja sain melkein rauhassa tehdä ruuan valmiiksi -harvinaista. Kesken kaiken tuli jotain remppatyyppejä vielä parvekkeen kimppuun ja pakokauhu iski vaatteiden kanssa. Miksei täällä saa ikinä sitä rauhaisaa hetkeä itselleen, ettei mitään tarvitse? Tänään se oli se vaatteiden metsästys nopeasti, joka nosti ressin pintaan. Okei, kello oli päälle puolen päivän, mutta kuitenkin, oispa rauhassa saanut olla rähjänen ja latautua pikkuhiljaa.

Vauvan ongelmat ei valjennee päivän mittaant, mutta tyytyväisyyttä tuli uimareissusta ja illan nakuilusta. Yövaipan laitto aiheutti ihan mielettömän raivarin. Mitään kitinää ei ollut kun vaatteita tai vaippaa ei ollut. Kyljeltään mentiin mahalleen ja jopa viihdyttiin hetki siellä.
Unille mentiin little lambin kakkos koon vaipalla ja hh wooleilla. Olen niin vakuuttunut nyt sinisen tsi aion puolesta, että se on yön vaihtovaippa. Välillä menään aamu kuuteen samalla vaipalla, välillä se on vaihdettava ennen kolmea.

Sitten imetysongelma. Ei kelpaa, jos on hereillä. Raivari tulee. Pullosta kyllä menee, vesikin nykyään. Usko on koetuksella ja 12 tunnin välein olen valmis luovuttamaan koko imetyksen suhteen.Nukkuessa ottaa ja kääntää sitten syötyään pään pois. Jo viikkoja väännetty, mutten ole luovuttanut. Kumpa jaksaisi vaan yrittää :(

Nyt on taas vaipat levällään pitkin ja poikin, hyvä jos aamuksi on mitään, mitä laittaa päälle. Ei vaan jaksa alkaa koota niitä nytten. Lepo ensin -ehkä?

1 kommentti:

  1. Nyt alkavan viikon aikana tää tulee joku päivä tai jopa parina päivänä peräkkäin... sun henkilökohtaiseksi orjaksi noin 8.30-14.30 väliseksi ajaksi. Ensin otan poitsun matkaani jotta saat herätä rauhassa ja levätä vähän aikaa, ota vaikka kuuma suihku ja sitten katsotaan mitä voidaan yhdessä tehdä siivousta tms. tarpeellista.

    VastaaPoista