keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Kestovaippaviikon keskiviikko

Tänään on ollut niin musta päivä, ettei edes postitädin (joka luovutti miehelle kaikki postipaketit) tuoma kuori jossa oli kaksi Hahtuvahullun taskuvaippaa saanut päivää millään tavalla käyntiin.

Uudet vaipat on tarkastettava käyttäjän henkilökohtaisesti


Tuli tosi huono fiilis, kun olin koittanut tilata ifiltä kamaa. Potrettikuva lapsista, isommassa koossa. No siinähän oli sitten kaikilla tumman violetit huulet. Kalenterit oli väärälle vuodelle, kun se ohjelma tillattas niin monta kertaa ja ah, esikatselussa ok:lta näyttänyt kuva ei ollut ok: siitä puuttui pää.
Kiukuttaa niin suunnattoman paljon, että nyt sitten en enään tilaa sieltä mitään. Pariin vuoteen en oo tilannu kuvia, kun edellisetkin on laittamatta -ja en enään sieltä tuu tilaamaan. Pakko keksiä jotain muuta. Kai niitä kalentereita jne. saa muualtakin teetettyä.  Sitten ne kaikki mitä tilasin tuli eri paketeissa. Nähdäkseni ihan joka helkkarin juttu ois mahtunu siihen isoimpaan. Yhteismassaa tilauksella tuskin oli edes 500g edestä, mutta toimitusmaksuja sinne 15 euroon tuli. Kun muistelen menneitä, niin ei oo kyllä sillon aiemmin ollu mitään valitettavaa lafkan toimittamista jutuista ja kaikki on tullu kätsysti ja sellaset 500 kuvan lähetyksetkin parissa laatikossa ei oo tuottanu järettömiä toimituskuluja. Tuli vaan mieleen, että ne ei kyllä kauheesti liputa ekologisuudelle.. lisäksi kun noita lähetyksiä tuli kahtena eri päivinä  ja peräkkäisinä päivinä.

Tänään en oo saanu mitän aikaseksi. Äsken löyty aamusia märkiä pyykkejä rattaiden kuomusta ja pitäisi mennä kattoo niitä pyykkejä kuivaushuoneelle...ei vaan jaksais. Alkaa viedä veronsa kun pääsääntöisesti on yksin pyörittämässä arkea. Viimeyönä tosin en noussu sängystä ylös,m koska en vaan jaksanut. Iskä sit nous ja päivällä hereiltiin taas kaikki kuolleesta jenkkisängystä, jonka pahin osa vietiin jo kierrätyskeskukseen tuhottavaksi. Tulee kuulema kun verottaja palauttaa viemiään uus sänky. Ei se tätä selkää pelasta. Ehkäpä alan opettaa poikaa yö kuivaksi tuolla sängyssä, jos se uuden saapuminen vaikka nopeutuisi.

Kappas. Voitin bonan koodien keräyshommasta 10e alennuskortin Nellylle.
Mitä lie silläkään teen, ostelen yleensä kirppareilta tavaraa tai sitten ihan kaupassa käydessä, jos jotain tarvii. Meillähän on nyt valtaosa kavereiden poikien tai siskon pojan vanhoja vaatteita. En oo montaa vaatetta päässy ostamaan ja sitten kasvettiin 62cm koosta tosi nopeesti ulos. Just siskolta tulleesta laatikosta nappasin pari yökkäriä, kun abaut kaikki on edelleen kuivumassa ja tiukkaa teki, et mahtu. Noiden piti olla n.70cm vaatteita. Sen siitä saa, kun syö ja nukkuu.


Kuvaa tulee kun jaksan laittaa. Nyt en jaksa.

1 kommentti:

  1. Ehdottomasti palautukseen sellaset laaduttomat kuvatuotteet. Ja valitusta postikuluista! Ärsyttää tommonen huolimaton mokailu. Me ollaan käytetty useinmiten tätä http://www.smartphoto.fi/ kun ollaan kuvia haluttu ja niin ihania juttuja saatu niiltä.

    VastaaPoista