sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Kestovaippaviikon viikonloppu

Launataina ei kusti polkeunut, eikä postiluukku kolahtanut. Eikä yllättävän "lähdetäämpäs talonrakennus talkoisiin" jäljiltä mihinkään shoppailemaan päässyt. Mutta siinä lähtöhuumassa, kun pakkasin kaikkea mahdollisesti tarvittavaa mukaan mies sitten naputteli kaksi M koon Nalle-vaippaa verkkokaupasta. Siis minun mieheni osti kaksi kestovaippaa. Ilmeisesti ne on pääsääntöisesti minun ilokseni pojalle puettavaksi.
Ihan vähän vaippoja odotellessa...



Raksalla oli paljon tuijotettavaa
Lauantaina lähdettiin vähän yllättäen hirsitalon katon hupaamisreissulle. Mitään vaippakaaosta vedettömässä paikassa, jossa lämmitettyä sisätilaakin oli hyvin rajallisesti ei tullut. Enimmäkseen vaunuissa tai kaukalossa nukkumista. Ite kävin vaan kerran katolla puuhaamassa, enempi joutui maatasolla olemaan. Vesuri on yllättävän tehokas kapistus, kaupunkilaistuneenkin naisen käteen. Ja sitten tuli taas kerran kaipuu omakotitaloon, mieluusti kauas lähimmistä naapureista. Tuolla oli kyllä naapureita, mutta ne tuntu olevan sellasta sikasiistii porukkaa, jotka kävi kokkailee ja auttelee rakennushommissa. Yksi setä huuteli, että tuli kattoo, onks täällä mitään syötävää kun kotona ei oo. Onhan meilläkin ihan kivoja naapureita, muttei tollasta maaseutumenoa ole ja sellasta rentoutta.
No, nyt juuri ei kyllä riiittäisi hermot, voimat (eikä rahatkaan) omakotitalon rakentamiseen. Suuri hatunkohotus niille, jotka pikkuvauvan ja suurimmaksi osaksi omalla työllä siitä selviää ilman täyttä katastrofia. Meille kun julkisivunremppauskin oli aika tiukkaa (kelle ei keskellä helteistä kesää vastasyntyneen vauvan kanssa?).




 En tiiä kumman mielestä kumpi oli jännempi. Ainakin kumpikin kuolasi toisiaan onnistuneesti.



 Sunnuntaina ei tapahtunut mitään jännää. Jotain kuvia saattaa löytyä ehkä missä ihmetellään isoa haukkua banaani-suklaa vaipattimessa sellasella tohinalla, että unohdetaan kokonaan, ettei ikää ole 4,5kk enempään. Kasvain, kuukauskin on puolessa.
Kello on puoli kymmenen ja meillä on hiljaisuus. Tänä on ensimmäinen kerta sitten kesän ja todella harvinaista. Nyt äkkiä unille ja huomenna ihmisten aikaan ylös, ehkä se rytmi on juuri nyt muuttumassa kokonaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti