tiistai 11. lokakuuta 2011

Kestovaippaviikon tiistai -kirpparilla taas...

Tänään kävi kiukuttamaan kun en saanut kuivaushuoneeseen 3 koneellisen pyykkejä mahtumaan, kun jonkun muun vaatteet oli siellä viellä. Niimpä jätin märät sinne pöydälle ja painelin pojan kanssa kirpparille hermo-ostoksille.


Löytyi vähän kaikenlaista. Yökkärit (2kpl) Tikru huppari, kevyttoppatakki, 6 pöytätablettia (joissa osassa on kivasti piirustuksia ja oli kivasti suljettuun pussiin taas laitettu....) 9 harsoa, kantoliina (jota on pakko testata, on erillainen kun mitä on ollu..) ja vaippoja :)


 
Mannamaan perhostaitto L ja autokuosinen M-koon AIO vaippa.  
Mikä löytö :)
On ensitestauksessa mannamaan vaipat, joten katsotaan miten lähtee
rokkaamaan tämä.




    Babyidean nauhavaipat ja
    9 harsoa..näitä menee meillä.
    Nämä ei ole missään määrin
    uusi juttu, sillä edellisellä vauvalla
    oli samaisia nauhiksia ja jotain
    nauhavaippoja oli myös kahden
    ensimmäisen vaippasankarin
    vaippakierroissa.
    Näistä väreistä tuli oikeen
    syksyfiilis.









                                                   Jännä löydös:    



 Tämä on sisävaippa, aivan selkeästi. Koskaan ennen en oo nähny tahi kuullut. Lapussa lukee made in India.
Merkkinä on "Little beetle". Pieni googlaus ja ah, paljon tietoa tulee esiin. Suomessa ei vissiin kauheesti myydä näitä. Vielä kun selvitän minkä kokoisille 2 koko on suunnattu, luulen, että sillä on jotain yhteistä esimerkiksi tots pots vaippojen kanssa. Olipas jännää ja joutuu taas kääntymään tulkin puoleen, jotta saa jotain selkoa.
Vaippa vaikuttaa muhkealta ja siinä on velourmaista pehmeyttä, muttei se tunnu kuitenkaan ihan samalta kuin nuo alempana olevat. Tutkikaamme siis käytössä, miltä tämä jännä vaippa oikeen tuntuu.




Ja sitten löytyi nämä. Igun miniBunz ja vähemmän mini jostain vaipasta varmaan peräisin oleva lisäke.Taskuun eteen lisäämään imukykyä.

Ja tääkin vihree on niitä, jotka häviää sinne jemma-nimiseen paikkaan....




             

Sellainen päivä siis oli tiistai, kestovaippaviikolla. Joka hemmetin arvontaan on osallistuttu, sikälimikäli kone on sallinut toiminnan. Kestovaippaviikko on herätellyt tälläistä kestonarkkiakin usvasta ja olen bongannut uusia putiikkeja. Vanhoja ehkä, minulle uusia. Alkoi houkuttaa ihan pikkasen Viljamin Puodin musta sisävaippa. Jos se ei kävele muuten vastaan testattavaksi, niin sitten se tulee viimeistään kun alkaa seisomaan noiseminen. Uskon, että voi ehkä vähäsen helpottaa menovimmaisen muksun vaipatusta sillä kaikkein vilkkaimmalla hetkellä.

Ja sitten illan kuvaan. Muksujen taskua testattiin taas ennen saunaan menoa. En nyt ollu ihan varma kuinka se ois ollu oikeella tiukkuudella. Jokin ei vaan sytytä rakkautta tota vaippaa kohtaan, vaikka väri on kyllä aivan mahtava. (ihan kun sillä värillä ois väliä.... NO ON SILLÄ!)
Tänään on tullut pyykkiä kasa lisää. Kun vaipat ei laske ohi meillä paikataan se pukluilla. Oli taas hemaseva tunne kun se valui pitkin molempia.


Ei tottele nää systeemit tässä tekstissä yhtään, en ala. Olkoot nyt sitten taas ja eikun muokkailemaan aiempaan tekstiin kuvia paikoilleen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti