perjantai 14. lokakuuta 2011

Kestovaippaviikon torstai ja perjantai

 Plääh!
Yrityksestä huolimatta en torstaina löytänyt yhtään kestovaippaa ja postinjakajallakaan ei ollu selkä väärällään vaippoja kannossa.
Sen sijaan kirpparilta löysin velourhaalarin, samantyylisen kuin mitä prismasta olen kuolannut, mutta ihan äärettömästi halvemmalla. Jokohan alkaisi riittää pikkuhiljaa.

Mutta, hamstrauksesta huolimatta osoitin tänään taas kykyä myös luopua tavaroista ja annoin siskolle vaatekaapista vaatteita pois, joiden kiinnimenemiseen on yli 30cm matkaa.. Me ollaan kyllä jo teni-iästä asti käyty toistemme kaapeilla, jokainen on käynyt jossain vaiheessa masentavan "painan niin paljon etten kehtaa kertoa" vaiheen läpi ja minä oon siinä edelleen. Sekin on tosi jännää, että aikuiiällä paino on seilannut ei raskausaikana 30 kilon haarukalla miten sattuu.

Tänään sitten tuli kuitenkin postissa ne kauan odotetut MBR:n AIO:t ja tsi AIO raidoilla. Avasin oven ekalla pimputuksella toiveikkaana, mutta se oli vain huoltomies. Kolmas kerta vasta toden sanoi..


                            Tässä nää vanhat MBR:t jotka on osottautuneet hyviksi meillä..


Koitin pikkusisko nro.2:sta aivopestä kestoiluun "tiiäks sää mitä niis kerttiksis on kun ne imee niin paljon tavaraa sisään" Joo, en tiiä minäkään. Kestoilu vaan koetaan niin raskaaksi hommaksi. No, sitten kun se aika tulee, syötän niille niin paljon kestoja, että ne ei voi olla kestoilematta. Tilaan pehmosia nöttösiä ja villiksiä ja kaikenlaisia kuoria, jotta se helpoin juttu löytyy.Kyllähän niitä on pakko sitten kokeilla.

Sisko muistutti, että olen aina ollut kova keräilemään kaikenlaista.. postimerkkejä, kiviä. (Muistan saaneeni kiitosta kun Kuusamosta kannoin kotia tuliaisiksi KIVIÄ)



Nauhavaipassa, kesää odotellessa

Siskon kanssa oli myös hääaiheista pohdiskelua. Olisi nimittäin heille ja meill tuloillaan sellaiset. Löysin ihanan mahtavan, meille miehen kanssa tutun joka sopii vielä alkuhistoriaamme todella hyvin paikan juhlien viettoon..mutta. Raha, plääh. En ole valmis ottamaan montaa tonnia lainaa häiden takia. Ei sillä, etteikö se olisi tärkeä ja mulle suuren merkityksen juhla, vaan sillä, että asuntolainassa on ihan yllinkyllin huolta muuttuvassa maailmassa. Ja sitten taas se, ettei pankkitilinsaldo ole tähtitieteellinen, ei saa estää sellaista kuin avioituminen haluttuna ajankohtana.Siellä kun kaikki taas pitäisi ottaa talon puolesta. :( Eikun etsimään edullisimpia vaihtoehtoja..eikä se välttämättä tarkoita, etteikö yhtä hienoa olisi. Pitää toivoa, että joku muistaisi antaa häälahjaksi vastasyntyneelle kestovaippasetin, "tehkääs lisää muksuja". Riisillä on negatiivinen vaikutus muhun: vuos sitten osuma tuli muille osoitetuista riisistä! Näkyi lukevan naamakirjassa, että tänään pienellä kypsymisviiveellä oikeaankin osoitteeseen on tullut vaaleanpunaista rinsessaa.

Vaipan vaidos - vihreä bitti tutto päälle. Olisi aika kohta käydä kylvyssä, kokeilemassa uimahallin lämpötilaa ja sitten huomenna kokeilemaan uimista. Nyt kun gastroskiisi on enään parantunut arpi vain..

Kuvat lisääntyy taas tänne joutessaan. Niillä on olevinaan aina jotain muuta tekemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti