tiistai 3. tammikuuta 2012

Varista ja nalleja.. unikoulua ja sitä rataa...

31.12.
Alkais olla parin tunnin päästä tämä vuosi pulkassa.

Meille tuli viime viikolla Vihreän variksen AIO jonka shoppailin facebookin kestot kiertoon ryhmästä. Ja perhana, meijen iskä sen ekana korkkas ja mä en päässy edes testailemaan. Ihan vähän katkera.
Kestojenyön nalletkin pääsi kotia ja käyttöön.

Meijen iskä myös totesi ihan muutama päivä sitten, että alkaa olla kestojen kanssa expertti, että voidaan seuraava kestotettava hankkia. Odotetaan ens viikolle esikoista odottavaa miehen alkuperäistuttua pariskuntaa kylään -saas nähdä markkinoiko niille kestoilun.
Nykyään se jotenkin on niin arkea, ettei sitä edes huomaa. Vaikka on ollut tautia liikenteessä ei ole pahemmin kestot kaapista loppuneet. Eilen väännettiin yhdestä S-koon nallesta onko kuiva vai ei hetki. Musta se oli märkä, miehestä kuiva. MINÄ olin varmasti oikeassa. On muuten aika helkkarinmoinen imu siinä mokomassa.

Jätkä on jotain 8,5kg. Ulos mennessä kiskotaan päälle 74 reiman toppis ja iskä on heitelly 68cm bideja kauheen kasan lipastosta pois. Koska olen ottanut väkisin omaa uniaikaa lukkiutuneena minikokoiseen huoneeseen on isi saanut tuskailla ihan keskenään mitä laittaa millonkin päälle.

Unikoulu jatkuu ja jatkuu. Juuri kertaakaan ei olla luovutettu ja nukkumaan käyminen on aikaistunut. Mekkala on kyllä aikamoinen, mutta herra nukkuu omassa sängyssään. Herää liian usein. On olevinaan nälkänen. Isosisko syö paljon vähemman 6 päivänä viikossa. Karkkipäivänä isosiskolla on loputon vatsa.

Tänään iloisesti hain isovanhempien sponssaaman stokken tripp trappin. Suuria aaltoja. Eikä hetkeäkään liian aikasin. Hakureissun aikana kuulin puhelimessa tarinaa siitä, kuinka syötettävä sitteristä on ollut lähdössä omille teilleen. Istuminenkin sujuu jo jokseenkin. Joulupukki oli melko kiva tänä vuonna. Shcleich kokoelmakin on vähäsen karttunut, itse sain yltiöromanttisesti sotanorsun mieheltä lahjaksi. Pojan mielestä kaikki eläimet sopii hyvin ikenien hankaamiseen. Tiikeri ei kuitenkaan ole yhtä kiva kuin texasin härkä. Härällä on liian pitkät sarvet ja sitä ei sais syödä. Purulelut ei ole kivoja jos saa kiini jostain ei purulelusta. Huokaus.
Pojun joululahjoja

Kestovaippoja on poistunut keskuudestamme. Mutta on niitä tullut lisääkin, muttei enään niin kauhean tiheään tahtiin. Isosiskolle löytyi iso kuori. Oltiin peräti viikko yökuiva -kunnes rauhaa häirittiin rajusti ja stressi aiheutti ihan selkeästi paluun takaisin. Napsista vain. Kiitos ja kumarrus.



HH woolit tontulla

Vuosi vaihtuu ja nukkmatti kutsuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti