maanantai 30. tammikuuta 2012

Schleich shoppailua, uusi kestoja ja lastenvaateostoksia..

Mikä siinä on, kun ei saisi ostaa mitään, ostaa kaikkea ihan älyttömästi. Tai miksi kaikkea on ihan possuna tarjolla, kun rahaa ei olisi laittaa?

Karkasi taas vähän mopo niin sanotusti käsistä: meille tuli 5 uutta nallea, viljamin tasku, onnibumin villikset, bellapuun aio...... parin viime viikon aikana. Luovuin kyllä muutamista vaipoista jotka ei enään ole sopivia tai ei koskaan ole olleetkaan, mutten silti päässyt edes 0 kohtaan vaan taas voi lisätä ylpeänä jonkun kympin sinne syntilistalle.

Eikä siinä vielä kaikki, ehei. P.o.p:lla oli alennusmyynnit. Se oli se onneton sunnuntai kun lähettiin Hesaan junalla viettämään aikaa ja kamppiin ja siellä oli sitten mekko.
Siitä se ajatus sitten lähti. Nyt on paitaa ja bodia, leggaria ja pöksyjä. Ja sellanen shoppailuholistin morkkis. Jos joku on joskus kokenut railakkaan illan vieton jälkeen morkkista siitä alkoholinkäytöstään ja mahdollisesta turhasta rahanmenosta, tää on tasan samanlaista.

No mutta, eikä siinä vielä kaikki. Ne perkeleen, suoraan sanottuna, eläinfiguurit. Schleichit. Voi jumalauta tää harrastus tulee kalliiksi! Lisään tähän toivonmukaan kuvia (jos se taas onnistuu) ja siinä voi alkaa haukkoa henkeä, kun ajattelee noiden hintaa kappaleelta ja sitten todetaan, että nuo on vain niitä toissijaisia muita elikoita, ne hevoset on sitten ihan erikseen....

 Vasemmalla ns. Aasia/Australia suunnan kamuja ja oikealla edustettuna Afrikkaa...
                                             Tässä sitten vähän pohjosemman porukkaa...



 Kotieläimiä.....

                     ....ja koiria...






Hevosista ei ole vielä kuvia ja keijutkin on kai edelleen kameralla, josta ei saada mitään kuvia siirrettyä koneelle.

No, mutta. Viime viikolla löytyi äiti jääkarhukin ja sitten olikin tullut jo uusia 2012 eläimiä ja huokaus, taas on kymmenia mitä ei ole. Kaikki on vaan pakko saada. Ja pikkuneitikin selittää kokoajan siitä keijusta joka istuu kukassa.

Kuvasin hienosti kaikki 28 Nallea, mutta nekin junnaa siellä kamerassa odottelemaas ihmettä nimeltä uusi tietokone uuden tilalle. Meillä oli taas viimeviikolla täydellinen kaaos pyykinpesun kanssa, varattu kuivaushuone olikin täynnä tavaraa ja lopulta kaikki pyykki mitä oli piti pestä lauantai aamuna ennen kun suunnistettiin omille menoillemme ja kyllä niin kiristi hermoa. Varmaan on omakotitalo ja iso piha ja perunamaa sitten kun on liian vanha olemaan äiti pienille lapsille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti