perjantai 11. marraskuuta 2011

Pitkät vaipatukset (ja uusia nelleja)

Esitelkäämme ensin uutuudet: Vaaleansininen nöttönen sekä XL sisätäyttö oikeen tyttömäisenä. Ei vaan voi niin vastustaa noita. Ei pysty ei ja taas on uninen nalle tilauksessa...

 

Ompas taas helppoa kuvien asettelu.. Ei saa millään halutussa muodossa.. No, kuitenkin, hämmentävän pieni kokoero vaipoissa. Tyttömäinen Nallen sisätäyttövaippa on XL kokoa ja vaaleansininen nöttönen S kokoa. 
XL menee 4v tyttöselle, joka on 102cm ja S menee pojalle täysin, vaikka painoakin on on reippaasti yli 7 kiloa ja pituutta n.68cm


Ikäviä sattumuksia on viimepäivinä osunut kohdalle ja vaatteita on saanut olla vaihtamassa. Millon se hiton vaipatin jää liian löysälle, millon on vääränlainen imu tilanteeseen nähden.

Mutta viimeyönä vaihdettiin +10h unilla vain kerran vaippaa ja herrakaan ei varsinaisesti herännyt missään välissä, mitä nyt silmät ummessa ilmoitti, että pullo kelpais nyt pari kertaa. Luojan kiitos, olen nukkunut 2x2-3h putkeen, mitä parina edellisenä yönä ei voinut tehdä. Se repii aika kivasti, jos herää joka helkkarin tunnilla ylös ja toivoo, ettei näkisi kelloa ennen kun sen on 07 tai 08.
Ei. 01. 02. 03..joka syömisen välillä vaihtu 04:n sitten 05, 06.. tuokaa jotain..07, kappas iskä on hävinny ja eikun ylös. Ei voinu kun yrittää syöttää poikaa täyteen jotta nukkuisi edes hetken. Sitten valkokankaalle pari piirrettyä menemään isosiskolle ja vauvan kanssa unille.
Eikä siinä vielä kaikki. Jokin köhäröhä flunssa tuli myös kylään ja yöllä irtosi muistaakseni 02 aikoihin pieni oksennus limaa irtosi kivasti ja kipu oli kiitos panacodia tänne nyt.
Iltapäivällä isäntä sitten tuli takas kotia ja vaati saada pestä vaippapyykkiä, vaikka edellisenä iltana vasta oli sekin pesty. Oli siinä sitten tullut ihan parit vaipat vaan....

Löysin kaapin perukoilta pussin, joka oli teipattu kiinni. Ei mitään hajua, mitä siellä ois ollu ja sitten tietysti piti se avata. Ylläriiii, kestovaippoja, reilun kolmen vuoden takaa ja parit villikset.

Isolla neidilläkin on nyt kaks pitävää yövaippaa, mutta ne teettää työtä enempi kuin pojan vaipat yhteensä.

Tänään kävin kirppiksellä pyörimässä ja näin kestovaippoja.
Ja en ostanut kestovaippoja! Pikkuhiljaa on alkanut muodostua sietoa tähän hommaan. Vaikka kokoajan tuo laatikko kaapissa kasvaa, mihin säilötään vaippoja. Rakkaita ihania vaippoja..

Käytiin myös Vekaravintissä ostoksilla, ei tällä erää tullut ostettua vaippoja, vaikken päässytkään pois ilman hypistelyä. Tällä erää tarttui mukaan body polkuhintaan ja sellainen hieno tutti, jonka kanssa pitäisi olla turvallista juosta. No, tutti on jännä herran mielestä ja saa oikein hyvä otteen. Tosin taitaa olla aika ostaa se maila ja räpyläkin tulevalle pesäpallotähdelle, sillä sai viskattua sen tutin suoraan eteenpäin aikamoisen matkan.

Lohi kypsyy uunissa ja perjantai on illassa.
Ei oo taas ollut helppo päivä. Kestoilu n ollut tänään todella syvältä ja kädet on ihan karheat. Joka hemmetin vaipassa on tainu olla kakkaa. Ja nyt pitää niitä pestä huuhtoa extrahyvin ja saippuaa käsiin kokoajan.....aaarggh.


Kuvat purkaa hän koneelle pikaisesti ja lisää mukaan tekstiin pikaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti