perjantai 4. marraskuuta 2011

Kohti vaippakaaosta

Kuka antoi luvan kasvaa noin paljon pojalle?

Nyt on sellanen paniikki muhimassa, ettei mitään järkeä. Poika kasvaa ja jotkut vaipat alkaa auttamatta olla poissa pelistä. Kun vaippoja on niin paljon, etten osaa niitä laskea on edessä sellanen homma läpikäymisessä ja päättämisessä mikä on vaippojen kohtalo. Yksi ilta vilkaisin arkkuakin ja se on melkein täynnä leffoja, valkuvia jne. ettei sinne mitään vaippoja mahdu. Eikä tänne mitään säilytyskalustettakaan mahdu. Pattitilanne. Pakko myydä jotain pois.

Olen tytön uuteen huoneeseen kerännyt vaippoja, joista en oo niin innostunut tai jotka ei enään istu päälle. Ne on hienosti siinä pöydällä odottamassa josko niistä joku ottaisi kuvia. Kamera käy, muttei käy kyllä siinä huoneessa! Tai no, olenhan ottaneyt schleich-elukoista kuvia, ihan vierestä, mutten vahingossakaan vaipoista. Hyvä minä.

Meillä on orpoja schleich vauvoja :( hirmunen homma niiden  metsästyksessä ollut. Meillä on aika paljon noita. On lähes kaikki hepat, paljon villieläimiä ja lemmikkejä. Seuraavana on sitten karja ja merenelävät ja dinosaurukset. Melkeen aitoa keräilyä ja se on jatkunut pian 10 vuotta. Sallin kuitenkin leikkimisen näillä ja on kaikkein eniten leikittyjä leluja kautta aikojen. Tiedän muutaman olevan hukassa ja sekös kaivertaa mieltä. Olen jossain määrin sellainen materialisti, että jokainen tavara joka on, on oltava tallessa, mielummin selkeässä paikassa siististi. Tämä ei kyllä toteudu koskaan. Voisimpa edes vaippojen kanssa toimia niin, mutta TAAS niitä on keittiötä lukuunottamatta kaikkialla ja on laiminlyöty taas kasaaminen ja kaappiin laittaminen.


Näille äidit etsinnässä.

Tässä samalla kun kirjottelen kokoan tavaroita kasaan ja aloittelen projektia, jolle ei ole aikaa kuin tämä päivä tai sitten se taas jää, kun on muuta puuhaa yllinkyllinen. Tänään kuvaan jokaisen laitetun vaipan. (EHKÄ)


Ekana meni päälle TSI tasku pöllösillä. Koko on
L tuossa, matalalta tuntuva vaippa, toimii hyvin.

Tokana pääsi käyttöön Eemukan M-koon oranssi tasku. Imuna tuhdisti bambua ja eikun ekoille päikkäreille. Ja äiti puuhaamaan jotain fiksua.




Tähän väliin kuva tästä urakasta:


Ei oo ihan kevyemmästä päästä, pari koneellista vaippoja odottaa täyttäjää. Mutta muuten on kämppä siisti (sain siivouskohtauksen ja sain järjesteltyä paikkoja kauheesti kun ukot kävi kapassa pari päivää sitten ja mieskin laitto paikkoja kuosiin, niin eihän sitä kesken voinu jättää. Tietysti lähes kaikki on täytettäviä...

Noh, naamakirja, kestojen tiirailu vei aikansa enkä kereennyt kuin yhden vaipan unien aikana täyttämään..
Kuten tavallista, se on varmaan sitä oman hetken ottamista.

Kolmas vaippa oli safarikuosinen tsi AIO, sitten tuli iskän laittama little lamb villiksien kera ja taas unille.



Tänään on ollutkin vaippoja päässä S koosta L kokoon. Nuo pienimmät ois varmaan aiheellista poistaa jo käytöstä, mutta kun ne ajaa asiansa.
Tylsää tekstiä vähän täynnä, kun ei näiden kanssa satu mitään kaaosta. Huonosti kiinnitetty vaippa toki voi "pettää", mutta se onkin sitten käyttäjästä kiinni.






Ja kaikki vaipat on nyt laittettu ja ne on lähes paikoillaan.. ainakin osa.
Luettelo vaiposta, etetään VASEMMALTA..
Kaikkein laitimmainen on myllymuksujen tasku, sellanen "kai nyt yks tällänen tarttee olla"
Ylimpänä little lamb mikrokuitu S vähän harmaantunut, sen alla bambuinen versio samaa merkkiä.
Kolme alimmaista (oranssi, v-sin, keltainen) tots botseja, pysyy hyviä ilman rumpuakin. Ihan alimmaisena tuolla oli 2. koon little lamb

Myllymuksujen vieressä pilkistelee tsi tasku safari kuosilla; sitten kaksi omppukuosista taskua, keskellä päällä oranssi Hahtuvahullun tasku ja alimmaisena 2 Fuzzia.

Sitten NALLE riviä, sisävaipat etualalla, niiden takana univaipat ja takarivissä on eemukan kaltaista sisävaippaa, tsi-raita sisätasku ja samantyylinen vaalealla kuosilla. Varmaan tosi vanha. Alla little beetle.

Oikealla ylhäällä onkin sitten MBR:n AIO:t 4kpl, Nallen omppu AIO, sitten Imsen AIO (piilossa)
Edessä vihreää: Eemukka AIO, Hahtuvahullu, Bitti tutto ja tsi AIO, joka on mielettömän hyvä käytössä.


Sitten puettiin viidentenä päälle tsi tasku omppukuosilla ja iltalenkkeilemään meni MBR:n vuotosuojallinen retronoursu AIO.


Ja tähän loppui sitten kuvat (eli liian vähän aikaa oli kuvata.
Myöhemmin 6. ja 7. oli pikkupirpanoiden mitälie näpsyvaippoja (ihan sika hyviä) imsen kuorilla, käytettiin safari AIO taas, ei se mitään kastunu ollu ja ei kastunu vieläkään, kun yövaipaksi pistin uudehkoja nalleja HH woolien kanssa. Välissä kasteltiin yksi harso villeissä hekotusleikeissä.


Tänään koko päivä on pyörinyt kestojen ympärillä. Listasin kaikki ostokseni selkeäksi listaksi, mistä sitten kun jotain myydään/tuhotaan pois, voi vedellä ylitse. Tietysti kun tarkanmarkan ihminen oon, oon säilönyt hinnat -ja oikeastaan muistan mistä ja milloin ja millä hinnalla mikäkin on hankittu, listasin nekin. Sittemmin päätin, että alan säilöä tuota kirjaani jossain mieheltä piilossa. Voin nimittäin olla pleikkarista ja kokoajan lisääntyvistä peleistä hiljaa pienen hetken noiden vaippojen kanssa. Varsinkaan kun en oikeen edisty käyttöstä täysin ulkona olevien eteenpäin myynnissä. Kaikella on, jos sitä kuiteskin tarttis. Mulla on nyt 8 sivullista vaippoja, sivulla n.28 kohtaa ja vaan muutamia on silleen, et on paketteina.. Eli niitä vaippoja muuten on ja on ja on.....Ja muistan kokoajan lisää. Sairasta muistaa jonkun 4v sitten hankitun kuorenkin hinta ulkoa!
Bummins kuori, jota kaipasin L koossa
Nyt alan purkaa kuvia, mietiskelemään taas rahaa ja miten sitä on kiinni tässä harrastuksessa ja pitäisikö soitella jollekkin kallonkutistajalle aikaa, sillä eilen ja tänään olen ostanut taas 30 eurolla vaippoja lisää.

2 kommenttia:

  1. Ainaki sun blogin nimi on ihan oikea kestoHULLU :)

    VastaaPoista
  2. Niinkuin naapurimme sanoi, meillä jokaisella on omat juttumme.. arvaas vaan v*tuttaako, kun poikaa vois opettaa pissaa vaikka pottaan, kun siinä on aivan selkeä rytmi miten vaippa kastuu! Ja ihon tähden tottakai kun on niin suoria aikoja milloin vaippa kastuu mun on alotettava "kuivaksi opettelemisen alkeet". K kävi kuitenkin potalla alle vuoden ikäsenä ja oli N:n syntymään asti päiväkuiva.

    VastaaPoista