maanantai 27. helmikuuta 2012

Kestomania iski taasen...

Tilituli, tilimeni, sille minkäs teit, kun addiktiona on kestovaipat ja joku kiva ihminen laittoi ihan uusia vaipattimia ihastuttavilla tarjouksilla myyntiin. Isi hei, vippaa mulle ruokarahat, voi kuulua loppukuusta. Siis ens kuun loppukuusta. Vika kuukaus luvassa, jolloin opiskelija ja äitiyslomalainen koittaa selvitä arjesta.

Tuli tilattua hahtuvahullun tasku ja nyt on menossa kyselyä vihreistä variksista, jotka meijen iskä tosiaan luokitteli parhaiksi vaipoiksi ikinä.

Meille on myös kotiutunut tässä välissä hahtuvahullun aio:ta, Nallen xl-taskua isosiskolle öihin ja toimii!
Olenkohan maininnut sampsukan harkkarimallisesta aiosta? Hyvä on pito, hyvä on istuvuus, mutta aivan liikaa vie aikaani pujotella niitä imuja sisään ja olen nyt siitä luopumassa :( Meni vähän harhaostokseksi sekin.

KVK:n tasku oli kokeessa. En ole nyt ihan vakuuttunut tosta velourmaisesta laminoidusta kankaasta, jää liian kovaääniseksi -eteenpäin vaan.. (vuonna nakki ja kivi kun saan omaa aikaa)

Tässä muuten taas kerran vajaa Nalle-kokoelma:



Nalleja siellä, nalleja täällä... mutta kohtapa meillä on hahtuvahullultakin kokoelma.

Tilat vaan on loppuneet kauan sitten jo säilöä ja tässä tulee paras: Herra himppua vaille 9kk käy päivittäin monesti potalla. Viime viikolla ei tarvinnut juuri kakkavaippoja pestä. Pottailu on kivaa ja onhan se helpompaa kun ei niin montaa vaippaa tule päivässä... (tuskainenirvistyshymy)

Kesäksi söpöt villekset, iskän ajatus oli että pitääkö nuo muka mitään.

Kyllä vastaavat ainakin isosikolla toimi hyvin aikoinaan. Ne oli ihanan punaiset..ja saivat mustikasta ikuisuustahrat.

Nyt taas alkoi todenteolla pätkiä lauseiden kirjoittaminen tähän. Ja päässä pienellä herralla on taas uusi kuhmusarja. Sitä mentiin leikkimään sitten eläimillä ja ei sitten muistettu, ettei ihan vielä voi päästää irti tuesta. Sitten herra merkkailee huonekaluja kahdella hampaallaan sen minkä kerkeää. Noiden pitäisi säilyä koko elinikä mutta epäilen suuresti, jos noin hyvältä maistuu. On ensimmäinen lapsi, joka järsii puuta.

No, ei auta. Kohti iltaisia kotitöitä. Aikaa kolme tuntia yöuniin. Ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti